Om Kattegat Teknik

Siden Kattegat Teknik ApS blev grundlagt i 1999 har vi bestræbt os på, at sætte et højt niveau for branchens standard. Vi beskæftiger os med opbygning, vedligehold, reparation og salg af hydraulik- og maskinanlæg, primært indenfor mobilteknik, marine og industri, samt reparation af lastvogne og entreprenørmateriel.

Reparation og salg er bl.a. af hydraulikanlæg, dieselmotorer, transmissioner, elmotorer, pumper, håndværktøj, startmotorer, gear, dynamoer, aktuatorer og generatorer.

En anden spidskompetence er afbalancering og vibrationsmåling af roterende maskindele og udstyr, hvor emnerne kan være op til 10.000 kg og ø 5.000 mm.

Firmaets ekspertiser på maskin-, mekanik-, hydraulik- og elektroområdet samt på lastvogne kombineret med det store varelager, udgør fundamenter i vores one-stop-service for en lang række kundegrupper.

Samtidig yder organisationen en professionel service med hurtig reaktion.

Med de kompetencer vi råder over, fra afdeling til afdeling, skal vi ikke gå andre steder hen for at klare opgaverne.

Vi har det hele i huset, og vores store varelager sikrer, at vi kan gøre opgaven færdig på så kort tid, som muligt.

Hos Kattegat Teknik ApS er kunden altid i centrum, og vi yder den optimale service, der gør, at vi altid vil være den mest fleksible og professionelle servicepartner indenfor vores felt.

Samlet på 2.000 kvm og placeret på et grundareal på 11.000 kvm på Rolshøjvej i Grenaa. Alt det vi kan tilbyde, gør os til et One-Stop-Service værksted for mange kundegrupper.

Hos Kattegat Teknik har vi et stort lager i huset med op mod 20.000 varer og derudover et eksternt lager. Vi har blandt andet elektromotorer, hydraulikkomponenter, fittings, generatorer, startmotorer, styringskomponenter og akkumulatorer.