Brugeroplysninger

Vi indsamler kun de oplysninger om dig, som er nødvendige for, at vi kan betjene dig bedst muligt. Oplysningerne benyttes til at optimere og forbedre sitet og til markedsføring af Kattegat Teknik’s produkter.

Når du er inde på Kattegat Teknik’s hjemmesider, efterlader din browser en række oplysninger på de sider, du har besøgt. Disse oplysning vil ikke blive, publiseret til tredje mand, solgt eller givet videre. Kattegat Teknik ApS forbeholder sig retten til at benytte eksterne softwareleverandører til analyse af disse data og giver leverandøren adgang til disse data i det omfang det er nødvendigt.

Hver gang du opgiver personoplysninger, vil Kattegat Teknik ApS håndtere disse oplysninger i overensstemmelse med bestemmelserne i denne Fortrolighedspraksis og med juridisk forpligtelse i forhold til behandling af personoplysninger.

 

Personoplysninger

De oplysninger, du giver os, holdes fortrolige og indsamles og behandles til følgende generelle formål eller til andre lovlige formål, som beskrevet i gældende lovgivning.

  • Til at behandle dit indkøb eller levere ønskede tjenester
  • Til at kunne imødekomme forespørgsler om produkter eller tjenester
  • Til at forbedre vores produkter og tjenester
  • Til at kontakte dig
  • Til at tilpasse annoncer og indhold

 

Brug af cookies

Cookies er små stykker af information, som gemmes på din computers harddisk. Denne information bruges til at bekræfte din identitet, når du logger på hjemmesiden eller lægger noget i indkøbskurven.

Informationen er på ingen måder skadelig for din computer og indeholder ikke fortrolig information.